bitcoin moeilijkheid

BITCOIN MOET MOGELIJK $ 2.000 AFGESLOTEN EN LIQUIDITEITSREGIO TAPPEN VOORDAT HOGER RALLY

Bitcoin is de afgelopen dagen en weken in de greep van een immense bullmarkt terechtgekomen

Hierdoor is de prijs de afgelopen maanden vermenigvuldigd, van zomer / herfst dieptepunten van $ 8.600 naar hoogtepunten van $ 23.700 die gisterochtend werden vastgesteld.

De kracht die de cryptocurrency ziet, komt naarmate de macro-vooruitzichten helderder worden, met instellingen en grote banken die opwarmen voor de technologie

Bovendien zijn er al enkele tekenen van een op handen zijnde golf van “FOMO” in de detailhandel – met enkele opmerkelijke muzikanten en beroemdheden die tweeten en posten over BTC

Ondanks alle tekenen die erop wijzen dat Bitcoin op het punt staat een opwaartse trend in 2017-stijl te zien, merkt een analist op dat hij op korte termijn uitkijkt naar een terugval van $ 2.000 +

Bitcoin en de hele cryptomarkt drijven vandaag naar beneden, waarbij de prijs daalde als gevolg van de sterke afwijzing gisteren rond $ 23.700.

 

 

De verkoopdruk hier bleek behoorlijk intens te zijn en veroorzaakte een opmerkelijke keerzijde. Echter, zoals talloze andere keren gezien, kan dit een berenval blijken te zijn die uiteindelijk in het voordeel van BTC werkt. De beste trading crypto bot op de website.

 

Herlaadbeurten en gratis spins zijn elke dag beschikbaar, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Nu afspelen!

Een handelaar gelooft dat de aanhoudende daling zich verder zou kunnen uitstrekken, en merkt op dat hij uitkijkt naar een eventuele test van de liquiditeit van Bitcoin in de bovenste regio van $ 19.000. Online bitcoin revolution ervaringen van gebruikers lezen op de website.

 

BITCOIN STRIJDT OM HET MOMENTUM NA DE AFWIJZING VAN GISTEREN TE HOUDEN

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin iets meer dan 1% omlaag tegen de huidige prijs van $ 22.590. Dit markeert een opmerkelijke daling vanaf de recente highs van $ 23.700 die gisteren werden bereikt.

 

De enorme stijging naar dit niveau bleek onhoudbaar, omdat kopers niet genoeg steun hadden om het nog hoger te krijgen.

 

De crypto kan nu enige consolidatie zien rond zijn huidige prijsniveaus voordat hij hoger kan komen te liggen.

 

WAAROM EEN HANDELAAR KIJKT NAAR EEN VERHUIS NAAR DE BOVENSTE $ 19.000 REGIO

Een handelaar legde in een recente tweet uit dat hij verwacht dat Bitcoin binnenkort zijn ultieme liquiditeits- en vraagzone tussen $ 19.600 en $ 20.000 zal testen.

 

“BTC moeilijk voor te stellen, dit wordt op een gegeven moment niet ingevuld. misschien niet meteen, maar ik zou eerder eerder dan later hebben gedacht, ”zei hij.

 

Bitcoin

 

Afbeelding met dank aan Deadrabbits. Bron: BTCUSD op TradingView.

Als dit niveau op korte termijn wordt aangeboord, moet Bitcoin er krachtig op reageren. Elke aanhoudende daling daaronder zou de poorten kunnen openen voor de hele markt om opmerkelijke verliezen op de middellange termijn te zien.