verkeersborden beperking

Hoe ziet het rijexamen in Pennsylvania eruit tijdens COVID-19? Onze Reality-panellid deelt haar ervaring

Zoals we weten, heeft de COVID-19-pandemie veel verschillende dagelijkse taken beïnvloed, van het dragen van maskers tot sociale afstand.

 

Maar hoe zit het met sommige dingen waar misschien niet over gesproken wordt? Hoe zit het met rijexamens? Hoe zijn ze veranderd?

 

Nou, ik ben net geslaagd voor de Pennsylvania Driving Test om mijn rijbewijs te ontvangen, en hier is hoe het ging.

 

Ik heb mijn examen gedaan bij John’s Driving School in Fairless Hills. Voorafgaand aan COVID bestond de test bij John’s uit het beheersen van de besturing van de auto, een parallel park en vervolgens door een buurt rijden, inclusief kruispunten en verkeerslichten, allemaal met de testbeheerder als passagier in de auto. Je had ook de keuze of je hun auto of je eigen auto wilde gebruiken. Theorie oefenen auto is mogelijk online.

 

 

Vanessa Nolan is onlangs geslaagd voor haar rijbewijstest in Pennsylvania.

De uitdaging in de test was het rijden in een ‘echte wereld’-omgeving. Er waren voetgangers, stopborden, signalen en andere auto’s op de weg. Hierdoor kreeg de instructeur een goed beeld van de bestuurder en hoe deze op bepaalde situaties reageert. Het was ook belangrijk om naar de aanwijzingen van de instructeur te luisteren, naast ervoor te zorgen dat richtingaanwijzers en stops op de juiste manier werden gemaakt.

 

 

Toen gebeurde de wereldwijde pandemie en veranderde alles voor nieuwe chauffeurs.

 

Nieuwe regel testbeheerder

De staat Pennsylvania heeft een regel gemaakt dat de testbeheerder geen passagier in de auto mag zijn. In plaats daarvan staat de beheerder buiten de auto en kijkt toe, en een “stille passagier” moet bij de bestuurder in de auto zijn.

 

Dit creëert beperkte testbeperkingen. Aan het begin van de test moet de bestuurder laten zien dat hij de basisbedieningen van de auto beheerst, zoals de richtingaanwijzers, de claxon, de ruitenwissers en de vierwegknipperlichten. De beheerder zei dat het toegestaan ​​is om er twee verkeerd te doen. motorrijbewijs theorie oefenen kan online.

 

Na het aantonen van de beheersing van de bedieningselementen, is de volgende stap van de bestuurder om het voertuig parallel te parkeren. Volgens PennDOT: “Chauffeurs moeten hun voertuig halverwege tussen twee staanders parkeren in een ruimte van 24 voet lang en acht voet breed. Het hele voertuig moet volledig binnen de ruimte zijn en u mag geen contact maken met een van de staanders aan de voor- of achterkant van uw voertuig, de geverfde lijn oversteken of de stoeprand op of over gaan.

 

Vanessa Nolan is een junior op Pennsbury High School. Dit is haar eerste jaar in het Reality panel.

Na succesvolle voltooiing van het parallelle park, krijgt de bestuurder van de beheerder de opdracht om rechtsaf het terrein te verlaten en vervolgens nog een keer rechtsaf de hoofdweg op voor ongeveer 10 voet en dan terug naar de John’s Driving School-parkeerplaats. De bestuurder kan dan naar een parkeerplaats gaan, met behulp van de juiste bedieningselementen en signalen, en de auto parkeren om de test te voltooien.

 

Omdat deze test zoveel gemakkelijker is dan de test voorafgaand aan COVID, kreeg ik te horen dat de beheerder veel strenger is in hun evaluatiecriteria dan bij de vorige test. De test duurde in totaal minder dan 10 minuten.

 

Stijging geslaagden

In augustus meldde de Philadelphia Inquirer dat het slagingspercentage voor testcentra van derden, zoals John’s Driving School, steeg van 82% in juni 2019 tot 89% in juni 2020. Het verschil is waarschijnlijk het resultaat van het minder strenge examen.

 

De afgelopen zes maanden heb ik geoefend met autorijden en leren parallel inparkeren. John’s laat hun kegels en parkeerplaatsen vrij voor parallel parkeren, zodat iedereen na sluitingstijd kan oefenen. Dit was ongelooflijk nuttig, en mijn vader en ik brachten vele nachten door met achteruitrijden in die ruimte. Het was ook leuk om te oefenen op dezelfde plek waar de test wordt gehouden, en het hielp zeker mijn zenuwen.